Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kurací nákyp s hráškom

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Hrášok

cibuľa 150 g  olej slnečnicový 2 PL  hrášok mrazený 300 g

Cibuľu očistíme nakrájame a osmažíme na oleji. Pridáme mrazený, vodou prepláchnutý hrášok. 2-3 minútky hrášok opečieme.

Hrášok

2. 

vajce slepačie 4 ks  soľ ¼ ČL

Pridáme vajíčka, posolíme a miešame do zrazenia vajec.

3. Kuracie mäso

kuracie prsia 500 g

Mäso umyjeme a nakrájame na plátky proti svalu. Do zapekacej misy vložíme vrstvu kuraciny, pokryjeme ju vrstvou hrášku a postup opakujeme.

Kuracie mäso

4. 

mlieko polotučné 1,5% 100 ml  smotana sladká na varenie 150 ml  vajce slepačie 3 ks  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Z mlieka, smotany, vajec, soli a korenia si pripravíme nálev, ktorým nákyp zalejeme.

5. 

Pečieme v rozohriatej rúre približne 45 minút na 175°C.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť