Kurací nákyp s hráškom

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Hrášok

cibuľa 150 g  olej slnečnicový 2 PL  hrášok mrazený 300 g

Cibuľu očistíme nakrájame a osmažíme na oleji. Pridáme mrazený, vodou prepláchnutý hrášok. 2-3 minútky hrášok opečieme.

Hrášok

2. 

vajce slepačie 4 ks  soľ ¼ ČL

Pridáme vajíčka, posolíme a miešame do zrazenia vajec.

3. Kuracie mäso

kuracie prsia 500 g

Mäso umyjeme a nakrájame na plátky proti svalu. Do zapekacej misy vložíme vrstvu kuraciny, pokryjeme ju vrstvou hrášku a postup opakujeme.

Kuracie mäso

4. 

mlieko polotučné 1,5% 100 ml  smotana sladká na varenie 150 ml  vajce slepačie 3 ks  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Z mlieka, smotany, vajec, soli a korenia si pripravíme nálev, ktorým nákyp zalejeme.

5. 

Pečieme v rozohriatej rúre približne 45 minút na 175°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť