Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Kapustové fliačky

Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a konzumácie.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava kapusty

kapusta biela 500 g

Kapustu postrúhame na hrubšej časti kuchynského strúhadla.

Príprava kapusty

2. 

cibuľa 150 g  olej olivový 3 PL

Cibuľu očistíme, pokrájame na jemno a opražíme na oleji.

3. 

soľ 1 ČL  cukor kryštálový 1.5 PL  rasca drvená 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  voda 2.5 dl

Pridáme kapustu, vodu, soľ, cukor, rascu, korenie a 15 - 20 minút za občasného premiešania dusíme pod pokrievkou.

4. 

cestoviny - Fliačky 500 g  maslo 20 g

Fliačky uvaríme vo veľmi jemne slanej vode. Scedíme, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou a vrátime ich späť do hrnca. Pridáme udusenú kapustu a maslo.

5. 

Dobre premiešame.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť