Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Kapustové fliačky

Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a konzumácie.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava kapusty

kapusta biela 500 g

Kapustu postrúhame na hrubšej časti kuchynského strúhadla.

Príprava kapusty

2. 

cibuľa 150 g  olej olivový PL

Cibuľu očistíme, pokrájame na jemno a opražíme na oleji.

3. 

soľ ČL  cukor kryštálový 1.5 PL  rasca drvená ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  voda 2.5 dl

Pridáme kapustu, vodu, soľ, cukor, rascu, korenie a 15 - 20 minút za občasného premiešania dusíme pod pokrievkou.

4. 

cestoviny - Fliačky 500 g  maslo 20 g

Fliačky uvaríme vo veľmi jemne slanej vode. Scedíme, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou a vrátime ich späť do hrnca. Pridáme udusenú kapustu a maslo.

5. 

Dobre premiešame.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť