Kapor na víne

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný  zemiaky 1000 g  cibuľa 2 ks  cesnak 3 strúčiky  soľ  soľ zeleninová  bobkový list 3 ks  víno biele suché 0.2 l  voda

Na vymastený pekáč vložíme nasoleného kapra, obložíme zemiakmi nakrájanými na kolieska, cibuľovými krúžkami zmiešanými so strúčikmi cesnaku. Obložíme maslom, jemne posypeme podravkou a podlejeme bielym vínom a vodou podľa potreby..

2. 

Dáme zapiecť na stredný stupeň na 60 minút, počas pečenia polievame kapra výpekom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť