Celozrnné rezance s cuketou

Celozrnné rezance s cuketou

Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)

recept,fotorecept,cestoviny - celozrnné rezance,cuketa,Cestoviny,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty

Cestoviny

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cestoviny - celozrnné rezance200gramov
cibuľa150gramov
cuketa300gramov
maslo1čajová lyžička
olej olivový2polievkové lyžice
soľ1čajová lyžička
soľ morská s riasami ½čajovej lyžičky
voda-

 

Recept

1. 

cestoviny - celozrnné rezance 200 gramov  voda  soľ 1 čajová lyžička

Cestoviny povaríme 2 minúty vo vriacej slanej vode, odstavíme z plameňa, zakryjeme a necháme 10 minút odpočívať.

2. 

cibuľa 150 gramov  olej olivový 2 polievkové lyžice

Cibuľu očistíme, pokrájame a orestujeme na oleji.

3. 

cuketa 300 gramov  soľ morská s riasami  ½ čajovej lyžičky

Cuketu umyjeme, pokrájame, pridáme k cibuli, osolíme, premiešame a zakryté 10 minút dusíme.

4. 

maslo 1 čajová lyžička

Cestoviny scedíme a omastíme maslom. Naložíme na tanier...

5. 

a posypeme cuketou.

Dobrú chuť!