svetvomne.sk

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
rybie filé400gramov
soľ
soľ½čajovej lyžičky
maslo50gramov
rožok biely120gramov
mlieko polotučné 1,5%50mililitrov
vajce slepačie3kusy
syr cottage cheese150gramov
petržlenová vňať25gramov
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
syr Ementál100gramov

1. 

rybie filé 400 g  soľ  maslo 50 g

Filé necháme rozmraziť, osolíme a poukladáme do pekáča na ktorého dno sme vložili nakrájané maslo.

2. 

rožok biely 120 g  mlieko polotučné 1,5% 50 ml  vajce slepačie 3 ks  syr cottage cheese 150 g  petržlenová vňať 25 g  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia, čerstvý syr, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Premiešame a necháme 10 minút postáť.

3. 

syr Ementál 100 g

Do plnky pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr a dobre premiešame.

4. 

Plnku navrstvíme do tvaru kopčekov na filé.

5. 

Pekáč uzatvoríme a v rozohriatej rúre pri 200°C pečieme 35-40 minút.

6. 

Podľa kopčekov rozkrájame na porcie. Podávame s čerstvou zeleninou, prípadne s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť