Všetky recepty > Hlavné jedlá

Vyprážaná sekaná

Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bavorská sekaná 500 g  múka hladká 4 PL  vajce slepačie 2 ks  strúhanka 6 PL

Sekanú nakrájame na plátky 1 cm hrubé. Každý plátok obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.

2. 

zemiaky 600 g  voda  soľ  olej slnečnicový

Zemiaky očistíme, umyjeme a uvaríme v slanej vode. 5 minút pred dovarením zemiakov začneme sekanú v horúcom oleji rýchlo, z oboch strán, dozlatova vyprážať.

3. 

pažítka 1 PL  maslo 1 PL

Vysmaženú sekanú vyberáme z panvice na kuchynskú papierovú utierku aby sa odstránil prebytočný tuk. Uvarené zemiaky scedíme, pridáme k ním nasekanú čerstvú pažítku a maslo - jemne premiešame. Môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť