Vyprážaná sekaná

Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bavorská sekaná 500 g  múka hladká 4 PL  vajce slepačie 2 ks  strúhanka 6 PL

Sekanú nakrájame na plátky 1 cm hrubé. Každý plátok obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.

2. 

zemiaky 600 g  voda  soľ  olej slnečnicový

Zemiaky očistíme, umyjeme a uvaríme v slanej vode. 5 minút pred dovarením zemiakov začneme sekanú v horúcom oleji rýchlo, z oboch strán, dozlatova vyprážať.

3. 

pažítka 1 PL  maslo 1 PL

Vysmaženú sekanú vyberáme z panvice na kuchynskú papierovú utierku aby sa odstránil prebytočný tuk. Uvarené zemiaky scedíme, pridáme k ním nasekanú čerstvú pažítku a maslo - jemne premiešame. Môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť