Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

rybie filé 400 g  soľ  maslo 50 g

Filé necháme rozmraziť, osolíme a poukladáme do pekáča na ktorého dno sme vložili nakrájané maslo.

2. 

rožok biely 120 g  mlieko polotučné 1,5% 50 ml  vajce slepačie ks  syr cottage cheese 150 g  petržlenová vňať 25 g  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia, čerstvý syr, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Premiešame a necháme 10 minút postáť.

3. 

syr Ementál 100 g

Do plnky pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr a dobre premiešame.

4. 

Plnku navrstvíme do tvaru kopčekov na filé.

5. 

Pekáč uzatvoríme a v rozohriatej rúre pri 200°C pečieme 35-40 minút.

6. 

Podľa kopčekov rozkrájame na porcie. Podávame s čerstvou zeleninou, prípadne s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2016 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 6  •  Prihlásiť