Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

rybie filé 400 g  soľ  maslo 50 g

Filé necháme rozmraziť, osolíme a poukladáme do pekáča na ktorého dno sme vložili nakrájané maslo.

2. 

rožok biely 120 g  mlieko polotučné 1,5% 50 ml  vajce slepačie 3 ks  syr cottage cheese 150 g  petržlenová vňať 25 g  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia, čerstvý syr, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Premiešame a necháme 10 minút postáť.

3. 

syr Ementál 100 g

Do plnky pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr a dobre premiešame.

4. 

Plnku navrstvíme do tvaru kopčekov na filé.

5. 

Pekáč uzatvoríme a v rozohriatej rúre pri 200°C pečieme 35-40 minút.

6. 

Podľa kopčekov rozkrájame na porcie. Podávame s čerstvou zeleninou, prípadne s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť