Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečené marinované rebierka

Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové rebrá 1 kg  olej slnečnicový 1.5 dl  cesnak sušený 1 ČL  soľ ½ ČL  sójová omáčka 2 PL  worcestrová omáčka 2 ČL  majoránka 1 ČL  kečup 2 PL

Uvedené ingrediencie spolu premiešame a vo vzniknutej marináde obalíme rebierka. Obalené mäso vložíme do igelitového vrecka alebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dni do chladničky.

2. 

Marinované rebierka uvaríme na pare, podliate vodou a prikryté pokrievkou, približne hodinu do mäkka.

3. 

Uvarené rebierka zapečieme v rúre na 200°C približne 20 min.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť