Pečená bravčová krkovička

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsa

bravčová krkovička 1200 g

Krkovičku umyjeme.

Príprava mäsa

2. Pečenie

soľ 3 ČL  paprika červená mletá 3 ČL  voda 2 dl

Krkovičku osolíme, posypeme paprikou a vložíme do hlbokého pekáča. Po povrchu rozložíme nakrájaný cesnak. Podlejeme vodou a pečieme zakryté v rúre na strednom stupni 1,5 hodiny. Mäso vyberieme a nakrájame na hrubšie plátky.

Pečenie

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť