Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečená bravčová krkovička

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsa

bravčová krkovička 1200 g

Krkovičku umyjeme.

Príprava mäsa

2. Pečenie

soľ 3 ČL  paprika červená mletá 3 ČL  voda 2 dl

Krkovičku osolíme, posypeme paprikou a vložíme do hlbokého pekáča. Po povrchu rozložíme nakrájaný cesnak. Podlejeme vodou a pečieme zakryté v rúre na strednom stupni 1,5 hodiny. Mäso vyberieme a nakrájame na hrubšie plátky.

Pečenie

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť