Marocký vrabec v srnčom chrbte

Výborné jedlo z kuracích pŕs zapečené vo forme na srnčný chrbát.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 300 g  syr Gorgonzola 100 g  smotana sladká na varenie 150 ml  šunka kuracia 100 g

Kuracie prsia umyjeme a položíme do formy na srnčí chrbát. Syr postrúhame, spolu so smotanou vymiešame, nie úplne, ale tak aby nám zostali hrudky syra, ktoré sa nám nádherne zapečú. Na kuracie prsia poukladáme na kocky pokrájanú šunku a zalejeme smotanou so syrom. Pečieme zakryté 30 minút cca na 180 stupňoch, odkryté cca 10 minút až kým sa syr zhora nezapečie.

2. 

orechy kešu

Kuracie prsia na tanieri posypeme kešu orieškami. Podávame so zeleninovým šalátom.

3. Zeleninový šalát

paradajky  uhorka šalátová  kapusta čínska  kukurica sterilizovaná  soľ  korenie čierne mleté  citrónová šťava  olej tekvicový

Zeleninu nadrobno pokrájame, pridáme kukuricu,jemne, podľa chuti osolíme a okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, premiešame a polejeme tekvicovým olejom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť