svetvomne.sk

Morčacie soté s pórom

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
morčacie stehná800gramov
cesnak3strúčiky
olej slnečnicový3polievkové lyžice
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
vývar kurací150mililitrov
koriander
pór70gramov
paradajky cherry30gramov
soľ¼čajovej lyžičky

1. 

morčacie stehná 800 g

Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2. 

cesnak 3 strúčiky  olej slnečnicový 3 PL  korenie čierne mleté ¼ ČL  vývar kurací 150 ml  soľ ¼ ČL

Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3. 

koriander  pór 70 g  paradajky cherry 30 g

Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť