svetvomne.sk

Tatarská omáčka z kyslej smotany

Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 40 g  uhorka sterilizovaná kyslá 40 g  horčica plnotučná 1 PL  soľ  korenie čierne mleté

Cibuľu očistíme a najemno nakrájame. Uhorku tiež nadrobno nakrájame alebo ju môžeme postrúhať. Cibuľu a uhorku zmiešame s horčicou, soľou a s korením.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 200 g

Pridáme hustú kyslú smotanu a premiešame. Môžeme podávať.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť