Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

rybie filé 400 g  soľ

Mrazené filé necháme roztopiť, osušíme a osolíme.

2. 

vajce slepačie ks  mlieko polotučné 1,5% 75 ml  múka hladká 100 g  soľ ½ ČL  cesnak strúčiky  petržlenová vňať PL

Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.

3. 

olej repkový

V panvici rozohrejeme olej, filé namočíme do cestíčka a vložíme do oleja.

4. 

Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť