Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

rybie filé 400 g  soľ

Mrazené filé necháme roztopiť, osušíme a osolíme.

2. 

vajce slepačie 2 ks  mlieko polotučné 1,5% 75 ml  múka hladká 100 g  soľ ½ ČL  cesnak 2 strúčiky  petržlenová vňať 1 PL

Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.

3. 

olej repkový

V panvici rozohrejeme olej, filé namočíme do cestíčka a vložíme do oleja.

4. 

Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť