Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Karfiolové fašírky

Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.

 

Počet porcií: 12

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

karfiol 1 ks

Umyjeme karfiol, rozoberieme na ružičky a uvaríme v slanej vode do mäkka....

2. 

pečivo biele 2 ks  vajce slepačie 1 ks  mlieko polotučné 1,5%  strúhanka 1 hrsť  soľ  korenie čierne mleté  majoránka

Staršie rožky nakrájame na kolieska, prelejeme teplým mliekom a necháme rozmočiť. Karfiol rozdrvíme na kašu, pridáme vyžmýkané rožky, vajce, koreniny. Ak je cesto riedke pridáme strúhanku.

3. 

olej slnečnicový

Z tejto masy vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v stúhanke. Vysmažíme na oleji.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť