Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Karfiolové fašírky

Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.

 

Počet porcií: 12

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

karfiol ks

Umyjeme karfiol, rozoberieme na ružičky a uvaríme v slanej vode do mäkka....

2. 

pečivo biele ks  vajce slepačie ks  mlieko polotučné 1,5%  strúhanka hr  soľ  korenie čierne mleté  majoránka

Staršie rožky nakrájame na kolieska, prelejeme teplým mliekom a necháme rozmočiť. Karfiol rozdrvíme na kašu, pridáme vyžmýkané rožky, vajce, koreniny. Ak je cesto riedke pridáme strúhanku.

3. 

olej slnečnicový

Z tejto masy vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v stúhanke. Vysmažíme na oleji.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť