Marinovaný losos

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

recept,fotorecept,losos filet,cvikla - červená repa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

brandy1polievková lyžica
cukor kryštálový1polievková lyžica
cvikla - červená repa400gramov
kôpor2čajové lyžičky
losos filet400gramov
soľ2čajové lyžičky

 

Recept

1. 

losos filet 400 gramov

Filet z lososa vložíme do misky tak aby vyplnil celú plochu dna.

2. 

soľ 2 čajové lyžičky  cukor kryštálový 1 polievková lyžica  kôpor 2 čajové lyžičky

Filet posypeme hrubozrnnou soľou, kryštálovým cukrom a sušeným kôprom.

3. 

cvikla - červená repa 400 gramov  brandy 1 polievková lyžica

Červenú repu nastrúhame na jemno a v rovnomernej vrstve uložíme na filet. Pokvapkáme s brandy. Misku zatvoríme a odložíme do chladničky na 3-4 dni.

4. 

Filet opatrne očistíme od marinády príborovým nožíkom.

5. 

Filet naporcujeme a vysmažíme na panvici do zlatova.

Dobrú chuť!