Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Zemiakové knedličky s točenou

Uvarte si československú klasiku z polotovarov a objavte chuť časov dávno minulých :)

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Točený salám

točená saláma 600 g

Točenú salámu ošúpeme a pokrájame na kolieska.

Točený salám

2. Zemiakové cesto

zemiakové cesto v prášku - polotovar

Pripravíme si cca 1 kg zemiakového cesta, podľa návodu na obale polotovaru.

Zemiakové cesto

3. 

múka hladká

Cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme, rovnomerne na neho rozložíme salám a nakrájame cesto na štvorčeky.

4. 

Točený salám zabalíme do cesta a vytvarujeme väčšie knedličky.

5. 

Knedličky vložíme do parných nádob parného hrnca, ktoré si vymastíme maslom. Paríme cca 30 - 35 minút. Knedličky môžeme aj klasicky uvariť vo vriacej vode.

6. Cibuľa

cibuľa 300 g  olej slnečnicový 50 ml

Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Na panvici zohrejeme olej a cibuľu do zlatista opražíme. Posypeme ňou porciu knedličiek. Cibuľou nešetríme, dodáva pokrmu tú správnu chuť.

Cibuľa

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť