Všetky recepty > Prílohy a pečivo > Zemiakové prílohy

Zapekané zemiaky s pórom

Jednoduchá príloha k obedu.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zemiaky 1000 g

15 minút povaríme zemiaky v šupke. Ošúpeme a pokrájame na kolieska.

2. 

pór 1 ks

Počas varenia zemiakov si pripravíme pór. Očistený pór nakrájáme na hrubšie kolieska.

3. 

olej slnečnicový

Podusíme v oleji pár minút tak, aby zmäkol.

4. 

Rozložíme na plech.

5. 

Na pór poukladáme kolieska zemiakov.

6. 

olej slnečnicový  soľ zeleninová  voda

Podlejeme vodou. Posypeme podravkou, alebo korením podľa vlastného výberu a následne pokvapkáme olejom. Dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 180°C na 20 minút.

7. 

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť