Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

maslo 20 g  múka hladká 20 g  mlieko polotučné 1,5% 200 ml

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a zasypeme lyžičkou hladkej múky. Rozmiešame a postupne za stáleho miešania pridáme mlieko. Po zhustnutí necháme vychladnúť.

2. 

losos filet 120 g  soľ  korenie čierne mleté  vaječný bielok 2 ks

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ho do vyhladnutého bešamelu. Ochutíme soľou a korením. Jemne vmiešame sneh z vaječných bielkov.

3. 

zemiakové gnocchi 250 g

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200 stupňoch Celzia so zemiakovými gnocchi (alebo uvarenými cestovinami).

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť