Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Rybacia nátierka z údenej makrely

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

 

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vajce slepačie ks  cibuľa 50 g

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.

2. 

syr tavený 140 g

Pridáme syr a korenie. Premixujeme.

3. 

makrela údená 250 g

Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4. 

Pridáme k syrovému základu...

5. 

soľ

...spolu s vajíčkami a vymixujeme do peny. Podľa chuti dosolíme.

6. 

Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť