Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Rybacia nátierka z údenej makrely

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

 

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vajce slepačie 2 ks  cibuľa 50 g

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.

2. 

syr tavený 140 g

Pridáme syr a korenie. Premixujeme.

3. 

makrela údená 250 g

Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4. 

Pridáme k syrovému základu...

5. 

soľ

...spolu s vajíčkami a vymixujeme do peny. Podľa chuti dosolíme.

6. 

Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť