Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Chuťovky

Pizza šunkové trojuholníčky

Vynikajúca chuťovka ktorá nesklame žiadneho gurmána.

 

Počet porcií: 30

Čas prípravy: 1 h. 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 250 ml  cukor kryštálový ½ ČL  droždie čerstvé 20 g  múka hladká 500 g  soľ 1 ČL  olej slnečnicový 100 ml

V teplom osladenom mlieku necháme vzísť kvások. Do misy nasypeme múku, pridáme soľ, olej a kvások. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.

2. 

paradajkový pretlak 250 ml  oregano 1 ČL

Paradajkový pretlak zmiešame s oreganom.

3. 

kečup

Polovicu cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske a potrieme pretlakom. Pridáme voľne nastriekaný kečup.

4. 

šunka bravčová dusená 400 g

Poukladáme polovicu z odváženej šunky.

5. 

šampiňóny sterilizované 200 g  syr tvrdý 200 g

Na šunku rovnomerne rozložíme polovicu šampiňónov a polovicu strúhaného syra. Cesto zvinieme do rolády.

6. 

Krájame na trojuholníky.

7. 

vajce slepačie

Plech vyložíme papierom na pečenie a poukladáme trojuholníčky naležato. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a dozlatova upečieme. Spracujeme druhú polovicu cesta.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť