Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Pečené zemiaky s bryndzou

Skutočne dobrá dobrotka.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Pečenie zemiakov

zemiaky 1000 g  masť bravčová 1 PL  soľ

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na mesiačiky. Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie, vysypeme naň zemiaky a na najvyššom stupni v rúre upečieme. Zemiaky počas pečenie niekoľkokrát obraciame. Po upečení odstránime papier a zemiaky polejeme roztopenou bravčovou masťou (olejom), podľa chuti osolíme a premiešame.

Pečenie zemiakov

2. Servírujeme

bryndza 125 g  smotana kyslá (14-18% tuku) 100 ml

Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou. Podávame na teplých pečených zemiakoch.

Servírujeme

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť