Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Pečené zemiaky s bryndzou

Skutočne dobrá dobrotka.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Pečenie zemiakov

zemiaky 1000 g  masť bravčová PL  soľ

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na mesiačiky. Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie, vysypeme naň zemiaky a na najvyššom stupni v rúre upečieme. Zemiaky počas pečenie niekoľkokrát obraciame. Po upečení odstránime papier a zemiaky polejeme roztopenou bravčovou masťou (olejom), podľa chuti osolíme a premiešame.

Pečenie zemiakov

2. Servírujeme

bryndza 125 g  smotana kyslá (14-18% tuku) 100 ml

Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou. Podávame na teplých pečených zemiakoch.

Servírujeme

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť