svetvomne.sk

Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou

Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cestoviny - Fusilli (špirály) 400 g  šampiňóny 300 g  soľ  voda

V hrnci s vriacou slanou vodou obvaríme cestoviny, cca 5 minút. Potom ich scedíme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, paríme ich 10 minút. Šampiňóny očistíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré vložíme do druhej parnej nádoby. Po uvedených desiatich minútach ich pridáme k cestovinám a spolu ďalších 10 minút doparíme. Šampiňóny procesom parenia vylúčia škodlivé toxíny a zároveň si zachovajú telu prospešné vitamíny a minerály.

2. 

šunka 200 g

Cestoviny zmiešame so šampiňónmi a posypeme nakrájanou tirolskou šunkou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť