Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou

Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cestoviny - Fusilli (špirály) 400 g  šampiňóny 300 g  soľ  voda

V hrnci s vriacou slanou vodou obvaríme cestoviny, cca 5 minút. Potom ich scedíme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, paríme ich 10 minút. Šampiňóny očistíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré vložíme do druhej parnej nádoby. Po uvedených desiatich minútach ich pridáme k cestovinám a spolu ďalších 10 minút doparíme. Šampiňóny procesom parenia vylúčia škodlivé toxíny a zároveň si zachovajú telu prospešné vitamíny a minerály.

2. 

šunka 200 g

Cestoviny zmiešame so šampiňónmi a posypeme nakrájanou tirolskou šunkou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť