Pšeno s hroznom

Pšeno s hroznom

Chutné, zdravé raňajky, osladené len prírodným cukrom z pridaných hrozienok a hrozna. Pšeno je bezlepková obilnina, je to proso bez šupiek. Je ľahko stráviteľné, sýte a veľmi výživné.

recept,fotorecept,pšeno,hrozno biele,Racio raňajky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Racio raňajky

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

hrozienka30gramov
hrozno biele150gramov
pšeno50gramov
voda200mililitrov
voda-

 

Recept

1. 

pšeno 50 gramov  voda  hrozienka 30 gramov

Pšeno dobre premyjeme, sparíme horúcou vodou, scedíme, vložíme do hrnca a pridáme umyté hrozienka.

2. 

voda 200 mililitrov

Prilejeme vodu, uvedieme do varu a 15 minút varíme. Uvarené necháme v hrnci zakryté 10 minút postáť.

3. 

hrozno biele 150 gramov

Hrozno umyjeme, pokrájame na polovice a zamiešame do pšena.

Dobrú chuť!