Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou

Jednoduchý diétny pokrm s množstvom vitamínov zo zdravej kyslej kapusty.

 

Počet porcií: 3

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava kuracích pŕs a zemiakov

kuracie prsia 400 g  olej olivový 3 PL  korenie grilovacie ½ ČL  zemiaky 400 g

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na plátky. V miske ich polejeme olivovým olejom a posypeme korením, premiešame.Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na kolieska.

Príprava kuracích pŕs a zemiakov

2. 

kapusta kvasená 500 g

Na dno zapekacej misy rovnomerne rozložíme kyslú kapustu. Zľahka ju vyžmýkame, ak obsahuje veľa kapustovej vody. Kuracie prsia poukladáme na kapustu a tie prikryjeme vrstvou zemiakov. Jemne posolíme.

3. Pečenie

Zapekaciu misu zakryjeme alobalom a pečieme na strednom stupni v predhriatej rúre 30 minút.

Pečenie

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť