Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou

Jednoduchý diétny pokrm s množstvom vitamínov zo zdravej kyslej kapusty.

 

Počet porcií: 3

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava kuracích pŕs a zemiakov

kuracie prsia 400 g  olej olivový PL  korenie grilovacie ½ ČL  zemiaky 400 g

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na plátky. V miske ich polejeme olivovým olejom a posypeme korením, premiešame. Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na kolieska.

Príprava kuracích pŕs a zemiakov

2. 

kapusta kvasená 500 g

Na dno zapekacej misy rovnomerne rozložíme kyslú kapustu. Zľahka ju vyžmýkame, ak obsahuje veľa kapustovej vody. Kuracie prsia poukladáme na kapustu a tie prikryjeme vrstvou zemiakov. Jemne posolíme.

3. Pečenie

Zapekaciu misu zakryjeme alobalom a pečieme na strednom stupni v predhriatej rúre 30 minút.

Pečenie

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť