Všetky recepty > Zákusky a koláče > Koláče

Tvarohové buchty s ananásom

Rýchle buchty - "buchtiská" z lístkového cesta s bohatou tvarohovou náplňou. Mňaaam...

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

tvaroh jemný mäkký 500 g  cukor práškový 100 g  cukor vanilkový 10 g  vajce slepačie 1 ks

Zapneme rúru aby sa rozohriala. Tvaroh vymiešame s cukrom, vanilkovým cukrom a vajíčkom.

2. 

ananás sterilizovaný - kolieska 340 g

6 kusov koliesok ananásu si necháme v celku, zbytok z konzervy (bez nálevu) pokrájame nadrobno a zamiešame do tvarohu.

3. 

lístkové cesto štrúdľové 275g 1 ks

Lístkové predpripravené - rozvaľkané cesto na papieri ešte trochu viac rozvaľkáme na pomúčenej doske na veľkosť 30x45 cm. Pokrájame ho naštvorce 15x15 cm a rovnomerne na ne rozdelíme tvaroh. Do stredu položíme koliesko ananásu.

4. 

Vytvoríme veľké buchty ktoré pomocou kuchynskej obracačky preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

5. 

vajce slepačie 1 ks

Buchty dobre potrieme rozšľahaným vajíčkom.

6. 

cukor práškový

Pečieme do zlatova (20 minút) na strednom stupni. Upečené, ešte teplé posypeme cukrom.

7. 

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť