Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

Aljašská treska 300 g  mlieko polotučné 1,5% 100 ml

Rúru vyhrejeme na 230°C. Do hlbokého taniera nalejeme mlieko a ponoríme doň rybu.

2. 

strúhanka 70 g  syr Pecorino 50 g  bazalka 1 PL  soľ 1 ČL

V plytkom tanieri zmiešame strúhanku s najemno nastrúhaným syrom, sušenou bazalkou a soľou. V tejto zmesi dôkladne obalíme v mlieku namočenú rybu. Strúhankovú zmes zľahka popritláčame, aby neopadávala.

3. 

olej olivový

Menší pekáč pokvapkáme olejom, položíme naň ryby a pečieme asi 15 minút do chrumkava.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť