Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

Aljašská treska 300 g  mlieko polotučné 1,5% 100 ml

Rúru vyhrejeme na 230°C. Do hlbokého taniera nalejeme mlieko a ponoríme doň rybu.

2. 

strúhanka 70 g  syr Pecorino 50 g  bazalka 1 PL  soľ 1 ČL

V plytkom tanieri zmiešame strúhanku s najemno nastrúhaným syrom, sušenou bazalkou a soľou. V tejto zmesi dôkladne obalíme v mlieku namočenú rybu. Strúhankovú zmes zľahka popritláčame, aby neopadávala.

3. 

olej olivový

Menší pekáč pokvapkáme olejom, položíme naň ryby a pečieme asi 15 minút do chrumkava.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť