Nepečený krémeš

Jednoduchý recept na krémeš z keksíkov, pudingu a šľahačky.

 

Počet porcií: 36

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

sušienky svetlé 260 g

Na plech si poukladáme vrstvu keksov.

2. 

puding vanilkový - prášok 200 g  mlieko plnotučné 3,5% 250 ml

V miske rozmiešame pudingový prášok s mliekom.

3. 

mlieko plnotučné 3,5% 1 l  cukor kryštálový 150 g

Do hrnca dáme variť mlieko. Keď začne byť horúce, pridáme cukor a pripravenú zmes prášku a mlieka. Za neustáleho miešania pripravíme hustý puding.

4. 

Puding vylejeme na spodnú vrstvu keksov a rovnomerne rozotrieme po celej ploche.

5. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 750 ml  stužovač šľahačky 30 g  cukor práškový 3 PL

Zo smotany, stužovača a cukru vyšľaháme pevnú šľahačku.

6. 

Šľahačku rozotrieme na vrstvu dobre vychladnutého pudingu.

7. 

sušienky svetlé 130 g  sušienky kakaové 130 g

Na vrch poukladáme znovu vrstvu keksov. Zaujímavým spestrením je použitie kakaových sušienok.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť