Všetky recepty > Šaláty > Zeleninové šaláty

Kapustový šalát s jablkami a banánmi

Výborný šalát plný vitamínov, v zime vhodný k pečeným mäsám, v lete ku grilovaným klobáskam.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapusta kvasená 600 g

Kapustu ľahko premyjeme a podľa potreby pokrájame nadrobno.

2. 

jablká 500 g

Ošúpeme a na malé kocky pokrájame dva druhy jabĺk. Zamiešame ich do kapusty.

3. 

banány 300 g

Ošúpané banány prekrojíme na polovice a pokrájame na mesiačiky. Jemne ich zamiešame do kapusty a jabĺk.

4. 

jogurt biely 3,5% tuku 250 g  cukor práškový 20 g  citrónová šťava 30 ml

V jogurte rozmiešame cukor a citrón. Jogurtový dresing zamiešame do šalátu. Šalát uložíme do chladničky a necháme najmenej 12 hodín odležať.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť