Všetky recepty > Šaláty > Zeleninové šaláty

Kapustový šalát s jablkami a banánmi

Výborný šalát plný vitamínov, v zime vhodný k pečeným mäsám, v lete ku grilovaným klobáskam.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapusta kvasená 600 g

Kapustu ľahko premyjeme a podľa potreby pokrájame nadrobno.

2. 

jablká 500 g

Ošúpeme a na malé kocky pokrájame dva druhy jabĺk. Zamiešame ich do kapusty.

3. 

banány 300 g

Ošúpané banány prekrojíme na polovice a pokrájame na mesiačiky. Jemne ich zamiešame do kapusty a jabĺk.

4. 

jogurt biely 3,5% tuku 250 g  cukor práškový 20 g  citrónová šťava 30 ml

V jogurte rozmiešame cukor a citrón. Jogurtový dresing zamiešame do šalátu. Šalát uložíme do chladničky a necháme najmenej 12 hodín odležať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť