Zelerové pyré

Jemná zemiakovo - zelerová kaša, vhodná ako príloha k rybe, alebo šťavnatému soté.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zeler 500 g  soľ 1 ČL  voda 2 l

Zeler umyjeme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Varíme 10 min. v osolenej vode.

2. 

zemiaky 500 g

Zemiaky umyjeme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme k zeleru a varíme ďalších 20 minút.

3. 

korenie biele mleté  maslo 80 g

Scedíme vodu a pridáme biele korenie a trochu masla na zjemnenie.

4. 

Všetko spolu podrvíme na hladkú kašu. Môžeme použiť aj ponorný mixér.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť