Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Smažená bedľa s cesnakom

Jednoduchá úprava obľúbenej huby. Podávame s čerstvým chlebom.

 

Počet porcií: 1

Čas prípravy: 5 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bedľa 1 ks

Bedľu očistíme a odstránime z nej hlúb.

2. 

olej slnečnicový 2 PL

Panvicu potrieme olejom a zohrejeme ju. Položíme na ňu bedľu a 2 minútky ju smažíme.

3. 

Potom ju otočíme a opäť 2 minúty smažíme z druhej strany.

4. 

cesnak 1 strúčik  voda 1 ČL  soľ

Bedľu prekrojíme a položíme na krajce chleba. Povrchu ju potrieme prelisovaným strúčikom cesnaku ktorý rozmiešame v lyžičke vody so soľou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť