Všetky recepty > Zákusky a koláče > Suché pečivo

Škoricové klbká

Recept na zaujímavo tvarované suché pečivo s príjemnou škoricovou chuťou.

 

Počet porcií: 30

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava cesta

múka hladká 250 g  cukor práškový 100 g  puding čokoládový - prášok 74 g  cukor vanilkový 16 g  škorica mletá PL  maslo 200 g  vajce slepačie ks

Múku zmiešame s cukrom, pudingovým práškom, škoricou a vanilkovým cukrom. Pridáme maslo a vajce. Vypracujeme cesto, ktoré necháme asi hodinu odležať v chlade.

Príprava cesta

2. Pretláčame cez lis na cesnak

Z cesta oddeľujeme menšie kusy, ktoré pretlačíme cez lis na cesnak na plech vystlaný papierom na pečenie. Vytvárame klbká.

Pretláčame cez lis na cesnak

3. Pečenie

Klbká ozdobíme perličkami, pečieme na 180 °C 10 minút.

Pečenie

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť