svetvomne.sk

Rybacia polievka

Lahká rybacia polievka z kapra.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný  mrkva 4 ks  cibuľa 2 ks  petržlen 1 ks  zeler ¼ ks  korenie čierne celé  soľ  smotana na šľahanie (30-33% tuku) 0.2 l  vaječný žĺtok 1 ks  soľ zeleninová

Kapra (hlavu, chvost, časť mäsa, môže byť aj celý kapor pri varení pre viac ľudí) pol hodinu povaríme. Do vývaru pridáme zeleninu, korenie, soľ. Na záver dochutíme sladkou smotanou v ktorej sme rozmiešali jeden vaječný žĺtok. Pridáme podla chuti podravku a petržlenovú vňať.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť