Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Nátierka z bielej reďkovky

Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

reďkovka biela 200 g

Reďkovku nastúhame nadrobno, osolíme, dobre premiešame a necháme 20 min. postáť, aby sa uvoľnila voda. Precedíme a vytlačíme vodu.

2. 

maslo 150 g  tvaroh jemný nízkotučný 150 g

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Do masla dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a nastúhanú reďkovku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť