Nátierka z bielej reďkovky

Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

reďkovka biela 200 g

Reďkovku nastúhame nadrobno, osolíme, dobre premiešame a necháme 20 min. postáť, aby sa uvoľnila voda. Precedíme a vytlačíme vodu.

2. 

maslo 150 g  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 g

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Do masla dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a nastúhanú reďkovku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť