Všetky recepty > Zákusky a koláče

Mrvenička

Mrvenička či drobenička sa s obľubou používa na posyp kysnutých i nekysnutých ovocných koláčov. Jej príprava je jednoduchá, stačí len dodržať pravidlo 2:1:1 (2 diely múky, 1 diel cukru a 1 diel masla).

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

maslo  cukor práškový

Do misky dáme zmäknuté maslo (napr.40 g) a pridáme cukor (napr.40 g).

2. 

múka hrubá

Pridáme múku (napr.80 g).

3. 

Prstami spracovávame zmes a drobíme a mrvíme:)

4. 

Mrveničku pred použitím vložíme na hodinu do chladnićky.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť