Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Chrumkavé kurča
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Ražniči v parnom hrnci
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka