svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Kapor na víne

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom

Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Vyprážaný kapor

Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Losos so špenátom v lístkovom ceste

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Sépie na grile

Jednoduché obľúbené jedlo, známe hlavne dovolenkárom a obyvateľom pobrežných oblastí stredomoria. Suroviny sa ale dajú zohnať v lepšie zásobených obchodoch po celom svete.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť