svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Surimi - rybacie karbonátky

Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečené zemiaky s tuniakom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť