svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Lososový steak so syrom

Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Makrela v jogurte

Chutná a zdravá ryba v jogurtovej marináde. Podávame s ryžou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Jemné lososové špízy

Rýchle rybacie špízy ideálne na letnú grilovačku

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Lososový filet s Gomashio

Vyprážaný filet z lososa so slaným sézamovým korením gomashio.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami

Veľmi chutná, netradične upravená ryba.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť