svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom

Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Surimi - rybacie karbonátky

Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius

Jednoduchá príprava obľúbenej ryby a pečených zemiakov v ActiFry 2v1 fritéze.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Treska v snehovom cestíčku

Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť