svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

 
Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Pečené zemiaky s tuniakom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť