svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Havné jedlá nezaradené

Havné jedlá nezaradené

 
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou

Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Plnené zapekané rožky

Chutná chrumkavá večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

vysoká

Zapekané miešané zemiaky

Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Fazuľa na cibuľke s párkom

Jednoduchý recept na prípravu rýchlej a lacnej večere, ktorý zvládne každý chlap. Podávame s chlebom alebo pečivom.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Pizza

Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Zapekané farebné zemiaky

Zemiakový obed plný pestrých chutí.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

vysoká

Francúzske zemiaky zo surových zemiakov

Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Úhrabky

Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

vysoká

Pizza z lístkového cesta

Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Prekladané zemiaky

Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Rýchla pizza

Pohostenie, či večera, do 20 minút na stole.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Babičkine úhrabky

Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci

Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Oravskí ježkovia

Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou

Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Plnená prepelica v slaninkovom obale

Recept na prípravu poľných prepeličiek.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Kapustník so slaninou

Hlávková kapusta so slaninou v strúhaných zemiakoch.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Kapustová fašírka

Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť