svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Havné jedlá nezaradené

Havné jedlá nezaradené

 
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou

Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pizza

Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Fazuľa na cibuľke s párkom

Jednoduchý recept na prípravu rýchlej a lacnej večere, ktorý zvládne každý chlap. Podávame s chlebom alebo pečivom.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Zapečené zemiaky so syrom a šunkou

Chutné pečené zemiaky.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Francúzske zemiaky zo surových zemiakov

Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Rýchla pizza

Pohostenie, či večera, do 20 minút na stole.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Zapekané miešané zemiaky

Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Babičkine úhrabky

Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Úhrabky

Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

vysoká

Pizza z lístkového cesta

Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Zapekané farebné zemiaky

Zemiakový obed plný pestrých chutí.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

vysoká

Plnené zapekané rožky

Chutná chrumkavá večera.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

vysoká

Plnená prepelica v slaninkovom obale

Recept na prípravu poľných prepeličiek.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Kapustník so slaninou

Hlávková kapusta so slaninou v strúhaných zemiakoch.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Kapustová fašírka

Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Bon Batatas von Forno

Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 25 min.

Náročnosť

stredná

Špargľa so salámou

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Prekladané zemiaky

Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil

Mioo

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci

Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť