svetvomne.sk

Hlavné jedlá > Havné jedlá nezaradené

Havné jedlá nezaradené

 

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.Zobraziť viac

Fašírky

Fašírky

Malé chutné vyprážané fašírky z mletého mäsa.Zobraziť viac

Plnené zemiakové placky

Plnené zemiakové placky

Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.Zobraziť viac

Musaka

Musaka

Recept na prípravu výbornej musaky.Zobraziť viac

Francúzske zemiaky zo surových zemiakov

Francúzske zemiaky zo surových zemiakov

Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.Zobraziť viac

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.Zobraziť viac

Fazuľa na cibuľke s párkom

Fazuľa na cibuľke s párkom

Jednoduchý recept na prípravu rýchlej a lacnej večere, ktorý zvládne každý chlap. Podávame s chlebom alebo pečivom.Zobraziť viac

Pizza

Pizza

Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.Zobraziť viac

Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou

Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou

Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.Zobraziť viac

Plnená fašírka

Plnená fašírka

Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.Zobraziť viac

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.Zobraziť viac

Oravskí ježkovia

Oravskí ježkovia

Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.Zobraziť viac

Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci

Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci

Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.Zobraziť viac

Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci

Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci

Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.Zobraziť viac

Domáce sushi

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.Zobraziť viac

Prekladané zemiaky

Prekladané zemiaky

Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.Zobraziť viac

Bon Batatas von Forno

Bon Batatas von Forno

Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.Zobraziť viac

Trešeník so slaninou

Trešeník so slaninou

Recept na tradičný koláč, pochádzajúci z východného Slovenska. Podáva sa ako príloha ku kapustnici alebo ako samostatné jedlo.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť