RECEPTY

Tofu praženica s reďkovkou

Tofu praženica s reďkovkou

Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).

recept,fotorecept,cibuľa,reďkovka biela,tofu biele,Vajíčkové raňajky,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Čínska kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Vajíčkové raňajky

Čínska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa100gramov
korenie karí¼čajovej lyžičky
korenie kurkuma½čajovej lyžičky
olej repkový1polievková lyžica
reďkovka biela200gramov
soľ¼čajovej lyžičky
tofu biele200gramov

 

Recept

1. 

cibuľa 100 gramov  reďkovka biela 200 gramov

Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.

2. 

olej repkový 1 polievková lyžica

Spolu ich opražíme na oleji cca 10 minút.

3. 

tofu biele 200 gramov  soľ ¼ čajovej lyžičky  korenie kurkuma ½ čajovej lyžičky  korenie karí ¼ čajovej lyžičky

Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies