RECEPTY

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

recept,fotorecept,bravčové karé,cibuľa,šampiňóny,klobása,zemiaky,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové karé400gramov
cibuľa-
klobása200gramov
korenie grilovacie-
mrkva250
paprika červená-
zemiaky500gramov
šampiňóny250gramov

 

Recept

1. 

bravčové karé 400 gramov  cibuľa  šampiňóny 250 gramov  klobása 200 gramov  paprika červená

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.

2. 

korenie grilovacie

Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.

3. Obed jedným varením

zemiaky 500 gramov  mrkva 250

Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies