RECEPTY

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.

recept,fotorecept,pangasius mrazený,cestoviny - Čínske rezance natural,Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cestoviny - Čínske rezance natural250gramov
cibuľa80gramov
maslo10gramov
olej olivový2polievkové lyžice
pangasius mrazený1000gramov
pomaranč-
soľ1čajová lyžička
zázvor koreň40gramov

 

Recept

1. Príprava ryby

pangasius mrazený 1000 gramov

Mrazeného pangasa necháme rozmraziť, potom ho opláchneme pod tečúcou studenou vodou a ľahko osušíme papierovou utierkou. Nakrájame na asi 3 cm široké filety.

2. Príprava zázvorového koreňa

zázvor koreň 40 gramov

Čerstvý koreň očistíme a postrúhame na jemno.

3. Cibuľový základ

olej olivový 2 polievkové lyžice  cibuľa 80 gramov

Hlboká panvica Wok ø 28 cm

Vo woku na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska.

4. 

pomaranč  soľ 1 čajová lyžička

Pridáme pangasiusa, nastrúhaný zázvor, šťavu z pomaranča a soľ. Dusíme pod pokrievkou za občasného premiešania 15 minút.

5. Čínske rezance

cestoviny - Čínske rezance natural 250 gramov  maslo 10 gramov

Čínske rezance uvaríme v posolenej vode, scedíme a primiešame k nim maslo.

6. Servírujeme

Podávame teplé.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies