RECEPTY

Zapekané gnocchi s lososom

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

recept,fotorecept,losos filet,zemiakové gnocchi,Hlavné jedlá z rýb,Talianska kuchyňa

Hlavné jedlá z rýb

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

korenie čierne mleté-
losos filet120gramov
maslo20gramov
mlieko polotučné 1,5%200mililitrov
múka hladká20gramov
soľ-
vaječný bielok2kusy
zemiakové gnocchi250gramov

 

Recept

1. 

maslo 20 gramov  múka hladká 20 gramov  mlieko polotučné 1,5% 200 mililitrov

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a zasypeme lyžičkou hladkej múky. Rozmiešame a postupne za stáleho miešania pridáme mlieko. Po zhustnutí necháme vychladnúť.

2. 

losos filet 120 gramov  soľ  korenie čierne mleté  vaječný bielok 2 kusy

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ho do vyhladnutého bešamelu. Ochutíme soľou a korením. Jemne vmiešame sneh z vaječných bielkov.

3. 

zemiakové gnocchi 250 gramov

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200 stupňoch Celzia so zemiakovými gnocchi (alebo uvarenými cestovinami).

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies