RECEPTY

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

recept,fotorecept,kapor - podkovičky,Hlavné jedlá z rýb,Vianočné recepty

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

citrónová šťava1kus
kapor - podkovičky6kusov
korenie čierne mleté-
maslo-
múka hladká-
paprika červená mletá-
soľ-
voda0.15litra

 

Recept

1. 

kapor - podkovičky 6 kusov  citrónová šťava 1 kus

Kapra umyjeme, osušíme a nakrájame na podkovičky. Pokvapkáme ich citrónom a necháme odstáť.

2. 

soľ  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  múka hladká  maslo

Podkovičky mierne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke rozmiešanej s mletou červenou paprikou a opečieme z oboch strán na masle do zlatista.

3. 

voda 0.15 litra

Preložíme ich na pekáč, podlejeme výpekom a trochou vody.

4. 

Pečieme v stredne vyhriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies