Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené bravčové závitky
Jurgason 50 min. stredná
Zobraziť recept
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Jurgason 45 min. stredná
Segedínsky guláš
Dada 60 min. nízka
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Originálny poľský Bigos
Michal 1 h. 30 min. stredná
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
KURACIE MÄSO
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Dada — nízka
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízka
Kuracie závitky s kapustou a slivkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
Dada 1 h. 20 min. nízka
Kapustnica
Koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Kuracie stehná na kyslej kapuste
Dada 1 h. 10 min. nízka
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou
Zuzka 60 min. nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kapustové placky
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Kapustnica pre deti
Dada 50 min. nízka
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník so slaninou
Jurgason 55 min. nízka
Oravskí ježkovia
Zuzka — nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť