Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
Dada — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
Editka 40 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
KOLÁČE
Hrnčekový koláč z domácej pekárničky
Dada 1 h. 10 min. stredná
CESTOVINY
Tarhoňa
Dada 30 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť