Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. stredná
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie prsia so zemiakmi
Jurgason 1 h. 20 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Jurgason 30 min. nízka
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
Jurgason 40 min. nízka
Kuracie rolky plnené špenátom
Jurgason 45 min. stredná
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
Jurgason 60 min. stredná
Banánovo čokoládové kocky
Jurgason 50 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiolovo brokolicové fašírky so syrom
TORTY
Jahodová torta z rolády
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Prekladané zemiaky s mletým mäsom
Opekané cibuľové zemiaky
Michal 35 min. nízka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Norika 30 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
Kuracie po čínsky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jarná polievka s krupicovými knedličkami
Jurgason 25 min. nízka
Kuracie závitky s kapustou a slivkami
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
Ríbezľová bublanina
Michal 50 min. stredná
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s brokolicou
Patizónový prívarok
Michal 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Opekaný patizón
Michal 30 min. nízka
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Cuketové placky
Michal 40 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť