Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Zapečené kuracie prsia s pórom.
Jurgason 60 min. nízka
Zobraziť recept
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
Michal 60 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zapekané zemiaky s pórom
Jurgason 25 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapečená zelenina na zemiakoch
Dada 60 min. nízka
Kuracie soté s omáčkou z ustríc
Zuzka 40 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčovina s horčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
RIZOTO
Rizoto s hubami
Michal 40 min. nízka
CESTOVINY
Špenátové tagliatelle so salámou a hubami
Zuzka 30 min. nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo
Platesa na zelenine
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť