Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená biela kapusta
Dada 50 min. nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
Dada — nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kapustové fliačky
Dada 30 min. nízka
KOLÁČE
Rajecké kapustníky
Elenka 2 h. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť