Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové vianočné pečivo
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Demikát so zemiakmi
Dada 25 min. nízka
CESTOVINY
Bryndzové halušky
Dada 60 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Pečené zemiaky s bryndzou
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Tekvica zapečená s bryndzou
Zuzka 40 min. nízka
Palacinky s bryndzou
Zuzka 45 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť