Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Paradajková polievka
Dada 20 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia s brokolicou
Norika 50 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Zapečené kuracie prsia s pórom.
Jurgason 60 min. nízka
Fantozziho paradajková polievka
Michal 40 min. nízka
Kuracie prsia plnené syrovou praženicou
Zuzka 40 min. stredná
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Rýchla hrachová polievka
Michal 20 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Grilované zeleninové špízy s pestom
Zuzka 20 min. nízka
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
CESTOVINY
Špagety s bazalkovým pestom
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Nákyp z cestovín rigate s hubami
Dada 60 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta s hráškom, bazalkou a syrom feta
Treska na taliansky spôsob
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
Zuzka — nízka
Fettuccine s brokolicou
Cuketa v bazalkovom cestíčku
Pečený pstruh
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť